Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Ντι-μπεεεεεεεε-eat



Η 4η Οκτωβρίου πλησιάζει!! Σύνθημα μας;
«Όλοι στις κάλτσες» !!

Έρχεται το
ΠΑΣΟΚ, η επιστροφή του Γκουσγκούνη !!!

Γιωργάκης is coming...με το ποδήλατο. Τι παιδί! Τι να του πείς; Θέλει να γίνει πρωθυπουργός! Με τόση ανεργία....
H (mama) Margarita τον αφήνει; Η Margarita μου θυμίζει κάτι μανάδες με παιδιά υδροκέφαλα-που ενω τα κεφαλοχαϊδεύουν τους ψυθιρίζουν-«Σώπα αγάπη μου..δεν έχεις μεγάλο κεφάλι, σώπα».

Για τον
Κωστάκη τι να πεις; Αυτουνού κι ενα κρεβάτι στο μέσον της Κηφισίας να του βάλεις θα κοιμηθεί! Θα περνάει η νταλίκα και «αυτό» θα ροχαλίζει «σπληναντερίστικα».
Γιωργάκης ή Κωστάκης; Σα να με βάζεις να επιλέξω: Αλήθωρη γριά με σύνταξη ΟΓΑ ή παχύσαρκη στραβοπόδα με τρίχες
donkey kong;». Δεν θέλω μάναμ’ !

Τους καμάρωσα στο Ντιμπέεεεϊτ! Τι να πεις; Στην χώρα που γεννήθηκε και μπουσούλησε ο διάλογος, εμφανίστηκε το ντιμπέϊτ! Το
μανιτάρι της δημοκρατίας. Πολιτικοί γαμπροί με δημοσιογράφους σε ρόλος πεθεράς. «Τι καιρό κάνει;» «Θα αγωνιστούμε για την μείωση των βροχοπτώσεων». Άλλο ρωτάω χαϊδιάριμ’!

Ίσως ήρθε η ωρα για σάτιρα και στην Αθήνα. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει το αν, το πότε, το που, το γιατί. Μου ‘χει λείψει πάντως, η μουρμούρα του κόσμου πριν την παράσταση, ο ήχος του γέλιου. Μου έλειψε ακόμα και το άγχος, πάντα πηγαίναμε παρέα με…το άγχος, αγκαζέ!
Δεν με κατηγορώ, οι δυνάμεις είναι μικρές αλλά το πάθος μου extra large. Άντεξα δυο χρόνια χωρίς θέατρο, χωρίς αλήθεια, δυο χρόνια στο σκοτάδι. Τώρα νοιώθω σαν αθλητής, που τον άφησε πίσω ο τραυματισμός και πρέπει να μπει στο γήπεδο για να πείσει και τον εαυτό του.

Τι ψάχνει άραγε το επιθεωρησιακό καράβι;

Καπετάνιος το ένστικτο of course! Να ταξιδέψουμε, να γίνουμε μια παρέα. Λιμάνι το γέλιο. Ο δρόμος της κωμωδίας κρύβει μελαγχολικές λακκούβες και…άνισες μάχες με το ασυνείδητο. Let’s fight baby.

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με τραβάει στη σάτιρα-έχω την "ψυχολογία" της καρφίτσας με το μαγνήτη-ίσως το μάθω φέτος, ίσως μου το πείτε εσείς με το βλέμμα σας, ίσως πάρω πόδι..
Και κάτι τελευταίο παίδες, πόσο μ’ αρέσει να ταξιδεύω...ενω βρίσκομαι στο ίδιο σημείο!
Κυρά Σάτιρα ακούς; Travel plan είσαι!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ti mpeeee re gidi!