Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Το φαινόμενο Σπύρος Μπιμπίλας

Πιθανώς, γνωρίζετε τον κο. Σπύρο Μπιμπίλα. Δεν είναι απλά ένας δημοφιλής ηθοποιός, μια οικεία φυσιογνωμία. 

Είναι συνώνυμο της αγάπης και της προσφοράς. Άνθρωπος - ηλεκτρόνιο. Αεικίνητος και το πιο σημαντικό, φιλάνθρωπος. Φιλάνθρωπος 24ώρου βάσεως. Ενεργεί με καλοσύνη, τρυφερότητα, βοηθά τους νέους συναδέλφους. Τι άλλο;

Επί 20 συναπτά έτη είναι Πρόεδρος του Ταμείου Αλληλεγγύης του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑ.ΣΕΗ.). Τον κο. Μπιμπίλα το θεωρώ πρότυπο για εμάς τους νέους. Ο λόγος; Η δίψα του να προσφέρει με όλη του την καρδιά και με μια ανιδιοτέλεια που σπανίζει.  Έρχεται με ορμή. Να βοηθήσει το συνάνθρωπο την πιο αδύναμη στιγμή. Να κάνει τη ζωή λίγο πιο ανθρώπινη.

 Σπύρος Μπιμπίλας, Γιάννης Γουλές στο Θέατρο Βέμπο

Δεν είναι μόνο η τέχνη της υποκριτικής που υπηρετεί τόσα χρόνια, οι αναρίθμητες συνεργασίες αλλά και η ζωή του... την όποια έχει μετατρέψει σε τέχνη. 

Χαίρομαι στην άχρωμη και ανέραστη εποχή που ζούμε να συναντώ ανθρώπους με τέτοια ποιότητα, ισορροπία και καλή καρδιά. Ανθρώπους που εκφράζονται, τολμούν και εκδίδουν το θεατρικό ημερολόγιο του 2019 για να ενισχύσουν τους ανθρώπους που θέλουν στήριξη και αγάπη. Γιατί με αγάπη και καλοσύνη, όλα αντιμετωπίζονται. 

Το κείμενο έγραψε ο 
Δρ. Γιάννης Γουλές
Χημικός - Ηθοποιός 






Δεν υπάρχουν σχόλια: