Παρασκευή 13 Απριλίου 2007

"ΈΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΙ...Remix"


Νεα ομάδα ηθοποιών με σύνθημα "Χαμογελάω άρα υπάρχω"
Με νεα διανομή και έπειτα από επίμονες πιέσεις...θαυμαστών, η σατιρική επιθεώρηση «Έλληνας είμαι και φαίνομαι...Remix» σε κείμενα και σκηνοθεσία Γιάννη Γουλέ και μουσική “ETSI DE” θα παρουσιαστεί σε ανοιχτά θέατρα της Αιτ/νιας τον ερχόμενο Αύγουστο.

Το περσινό δελτίο τύπου:

Οι σπονδυλωτές ιστορίες της παράστασης αναφέρονται σε μια παρέα νέων, που ανταμώνουν το καλοκαίρι στη γενέτειρά τους, τον Αστακό Αιτ/νίας. Το «κλάμπινγκ» και οι βόλτες τους στην Αθήνα μπλέκουν με…απολυμένους συμβασιούχους, πολιτική επικαιρότητα, άστεγους, ιδιωτικά πανεπιστήμια, άτομα με ειδικές ανάγκες, κάμερες και όχι μόνο. Η καλλιτεχνική προσπάθεια τελεί υπο την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Τα σκηνικά-βίντεο επιμελείται ο εικαστικός Χαράλαμπος Κανδηλιώτης και τις χορογραφίες η Μαρία Σαμαρά. Τη σκηνή «Εμείς και όλοι οι άλλοι» έγραψε η Νάνσυ Σπετσιώτη.Πρωταγωνιστούν: Ειρήνη Ανυφαντή, Δημήτρης Γιαννουσάκης, Γιάννης Γουλές, Βερόνικα Δαβάκη, Στέλιος Κουργιαντάκης, Έμμυ Μαυρίκα, Αναστάσης Τούρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: